www.salvimar.com

3/10/2014

GASTRONOMIA A GALICIA

Aprofitant el viatge comercial per la zona del Nord, tenia previst d´anar a pescar el cap de semana a la zona de Ortegal, amb grans pescadors com Manu Garcia, Abraham y Antonio Garcia , pero la previsio es va girar a ultim moment i o va esguerrar tot.
El temporal era realment fort, i quedaba molt clar que aquest any, de pesca res de res,
el motiu del viatge era per feina, es a dir, que a treballar i un altre any será.
Pero dos dies abans de marxar, l´anticiclo va provocar un cambi radical, fen sortir el sol i calmant les aigues, tan gros va ser el cambi, que vaig deicidir ampliar el viatge un parell de dies, ja que despres de 10 dies per la zona, no podía marxar mirant aquell mar pla i iluminat per un fort sol.
Li vaig demanar al meu amic Abraham on podía portar a Natalia a fer una bona mariscada (obligatori a la zona) i ell em va respondre que l´autentica mariscada es menja a casa, i aixi va ser, ell s´en va encarregar de tot, i realment, es increíble el que fa tenir contactes, va agafar el seu mobil i amb un parell de trucades ho va tenir tot solucionat.






 
Realment un espectacle per el paladar, la nota a destacar va ser veure la seva filla sopant una pizza, farta de menjar marisc, increíble no ?
 



3 comentaris:

Roberto Escobar ha dit...

Vaya pinta tiene eso Chio , os habeis puesto las botas y encima habeis podido pescar , que mas se puede pedir , jajaja.
Un saludo.

Chio Tulsa ha dit...

Ya ver Roberto, al final mucho mejor de lo esperado, pues viendo días antes como estaba el mar, parecía imposible.

Chio Tulsa ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.